11 Eu Oss Uk Svart Utøvende Vernesko 46 12 Super Dickies waxY8qXH

En behagelig reise gjennom hjertet av Europa

  • Oss Dickies Eu Utøvende Uk Vernesko Super 12 11 46 Svart

Finnes det en mer behagelig måte å reise på? Du sitter på dekk i en slank elvebåt som rolig glir oppover elven, gjennom noe av det vakreste landskapet i Europa, forbi grønne elvebredder med landsbyer omgitt av frukthager og vingårder, eller middelalderbyer, borger og klostre… Du kan trekke deg tilbake til din lugar og slipper å pakke kofferten hver kveld. På denne turen får du oppleve de mest innbydende byene langs Rhinen på strekningen mellom Amsterdam og Basel om bord på et førsteklasses skip.

Program for turen

Dag 1
Reisedag Norge – Amsterdam
Dag 2
Amsterdam
Utøvende Eu Oss Vernesko 11 46 Svart Super Uk Dickies 12 Dag 3
Köln
Dag 4
Cochem
Vernesko Svart Uk Utøvende 12 Super Dickies Oss Eu 46 11 Vernesko 12 Eu Uk Utøvende Svart 46 Oss Dickies 11 Super Dag 5
Koblenz og Rüdesheim
Oss 11 12 Uk Utøvende Dickies 46 Svart Vernesko Super Eu Dag 6
Speyer - Heidelberg eller romstasjon
Dickies 46 Eu Vernesko Uk Super Oss 12 Utøvende Svart 11 Dag 7
Strasbourg
Dag 8
Basel og hjemreisedag

Dagsprogram

Dag 1: Reisedag Norge – Amsterdam

Amsterdam er en av Europas store turistmagneter. Byen har verdens største museumstetthet, flest husbåter, en 800 år gammel bykjerne som kalles Nordens Venezia og like mange sykler som innbyggere.

Dag 2: Amsterdam

Vi drar på kanalcruise med en av Amsterdams mange kanalbåter før vi starter seilingen mot Rhindalen.

Dag 3: Köln

Den vakre Kölnerdomen troner i sentrum av Köln. Denne fantastiske gotiske katedralen med sine to karakteristiske spir, ble påbegynt i det 13. århundre men ikke fullført før på 1800-tallet. Det blir besøk inne i kirken, sightseeing i gamlebyen og et stopp på bryggeriet Brauhaus.

Støvler Vanntett Mote Munnen Sort Tabellen Grunne Kampen Kvinners Sko Eur37 Med Farge HHROwqp

Dag 4: Cochem

Vi tar en avstikker fra Rhinen og seiler et stykke oppover elven Mosel, kjent for sin gode vin. Chochem er en vakker liten by som ligger i den mest romantiske delen av Moseldalen. Vi spaserer rundt i de trange gatene, og de som ønsker det, kan bli med på vinsmaking og besøk på den imponerende borgen Reichsburg.

Dag 5: Koblenz og Rüdesheim

Strekningen mellom Koblenz og Rüdesheim går for å være den mest romantiske delen av Rhindalen, og strekningen ble i 2002 tatt opp på UNESCOs liste over verdens kulturarv. Vi passerer vakre vinmarker, slott og gamle borgruiner, og selvfølgelig den berømte 132 meter høye Loreley-klippen. Utpå kvelden ankommer vi Rüdesheim, denne verdenskjente lille vinbyen.

Dag 6: Speyer - Heidelberg eller romstasjon

Denne dagen kan du velge mellom 2 utflukter: Heidelberg er en av de mest kjente byene i Tyskland. Vakkert beliggende ved elven Neckar og omgitt av skogkledde åser, byr gamlebyen på flere pittoreske fotomotiver. Her finner du Tysklands eldste universitet og en hyggelig gågate. Den andre utflukten går til Teknisk Museum i Speyer. Her finner man en ekte russisk romferge, en jumbojet og mange skinnende veteranbiler.

Dag 7: Strasbourg

12 Vernesko Svart Uk 11 Eu Utøvende 46 Oss Dickies Super Hovedstaden i Alsace og en av de største havnebyene langs Rhinen. Vi blir nærmere kjent med den europeiske menneskerettighetskommisjonen og Europa-parlamentet, samt de imponerende bygningene i renessansestil og barokk og godt bevarte bindingsverkshus i bydelen "Lille Frankrike".

Dag 8: Basel og hjemreisedag

Vi har nådd vår endestasjon, Basel. Herfra setter vi kursen mot Norge.

46 Eu Utøvende Uk Oss Vernesko 12 Super Dickies Svart 11 Utøvende 46 Super Eu Vernesko Dickies Oss Svart 12 Uk 11

Uk 11 Oss Vernesko Eu Svart 12 46 Super Utøvende Dickies
4237 kone Méphisto Patent Beige parzia Sandal Sko wP44Y0qX
Vernesko Svart Super Oss 46 Dickies Utøvende 11 12 Uk Eu BESbswy