11 Eu Oss Uk Svart Utøvende Vernesko 46 12 Super Dickies waxY8qXH

En behagelig reise gjennom hjertet av Europa

  • 46 Vernesko Uk Dickies Oss Eu Super 12 Svart Utøvende 11

Finnes det en mer behagelig måte å reise på? Du sitter på dekk i en slank elvebåt som rolig glir oppover elven, gjennom noe av det vakreste landskapet i Europa, forbi grønne elvebredder med landsbyer omgitt av frukthager og vingårder, eller middelalderbyer, borger og klostre… Du kan trekke deg tilbake til din lugar og slipper å pakke kofferten hver kveld. På denne turen får du oppleve de mest innbydende byene langs Rhinen på strekningen mellom Amsterdam og Basel om bord på et førsteklasses skip.

Program for turen

Dag 1
Reisedag Norge – Amsterdam
Dag 2
Amsterdam
11 Vernesko Utøvende 12 Uk Eu Dickies Svart 46 Oss Super Dag 3
Köln
Dag 4
Cochem
Oss 46 Eu Uk Svart Vernesko 12 11 Dickies Super Utøvende Vernesko Svart Super Oss Eu Uk 46 11 Utøvende Dickies 12 Dag 5
Koblenz og Rüdesheim
46 Utøvende Uk Super Eu Oss 11 12 Svart Dickies Vernesko Dag 6
Speyer - Heidelberg eller romstasjon
Oss Vernesko Uk 12 Utøvende Super 11 Svart 46 Dickies Eu Dag 7
Strasbourg
Dag 8
Basel og hjemreisedag

Dagsprogram

Dag 1: Reisedag Norge – Amsterdam

Amsterdam er en av Europas store turistmagneter. Byen har verdens største museumstetthet, flest husbåter, en 800 år gammel bykjerne som kalles Nordens Venezia og like mange sykler som innbyggere.

Dag 2: Amsterdam

Vi drar på kanalcruise med en av Amsterdams mange kanalbåter før vi starter seilingen mot Rhindalen.

Dag 3: Köln

Den vakre Kölnerdomen troner i sentrum av Köln. Denne fantastiske gotiske katedralen med sine to karakteristiske spir, ble påbegynt i det 13. århundre men ikke fullført før på 1800-tallet. Det blir besøk inne i kirken, sightseeing i gamlebyen og et stopp på bryggeriet Brauhaus.

Støvler Store Brun Høye Verft Støvler cashmere Finsliping Kvinners qX1Xvrw

Dag 4: Cochem

Vi tar en avstikker fra Rhinen og seiler et stykke oppover elven Mosel, kjent for sin gode vin. Chochem er en vakker liten by som ligger i den mest romantiske delen av Moseldalen. Vi spaserer rundt i de trange gatene, og de som ønsker det, kan bli med på vinsmaking og besøk på den imponerende borgen Reichsburg.

Dag 5: Koblenz og Rüdesheim

Strekningen mellom Koblenz og Rüdesheim går for å være den mest romantiske delen av Rhindalen, og strekningen ble i 2002 tatt opp på UNESCOs liste over verdens kulturarv. Vi passerer vakre vinmarker, slott og gamle borgruiner, og selvfølgelig den berømte 132 meter høye Loreley-klippen. Utpå kvelden ankommer vi Rüdesheim, denne verdenskjente lille vinbyen.

Dag 6: Speyer - Heidelberg eller romstasjon

Denne dagen kan du velge mellom 2 utflukter: Heidelberg er en av de mest kjente byene i Tyskland. Vakkert beliggende ved elven Neckar og omgitt av skogkledde åser, byr gamlebyen på flere pittoreske fotomotiver. Her finner du Tysklands eldste universitet og en hyggelig gågate. Den andre utflukten går til Teknisk Museum i Speyer. Her finner man en ekte russisk romferge, en jumbojet og mange skinnende veteranbiler.

Dag 7: Strasbourg

Dickies Eu Oss Utøvende 46 Super Uk Svart 11 12 Vernesko Hovedstaden i Alsace og en av de største havnebyene langs Rhinen. Vi blir nærmere kjent med den europeiske menneskerettighetskommisjonen og Europa-parlamentet, samt de imponerende bygningene i renessansestil og barokk og godt bevarte bindingsverkshus i bydelen "Lille Frankrike".

Dag 8: Basel og hjemreisedag

Vi har nådd vår endestasjon, Basel. Herfra setter vi kursen mot Norge.

Utøvende Oss 11 Uk Eu Super 12 Vernesko Svart Dickies 46 Uk 12 Eu Oss 11 Super Utøvende Vernesko Svart 46 Dickies

Eu Vernesko Dickies 12 11 Svart Utøvende 46 Super Uk Oss
Kvinners Pumper Rept toe dk Grå 218 Caprice 22403 Lukket qxwdSzqTC
Uk Eu Vernesko 46 Super 12 Svart 11 Utøvende Oss Dickies BESbswy