Sommer Pumper Uformell Kvinners Sko Damene Loafers Espadrilles Blå Komfort Diamante Flate WPPY4wq0

En behagelig reise gjennom hjertet av Europa

  • Loafers Uformell Blå Kvinners Sko Flate Diamante Sommer Damene Espadrilles Pumper Komfort

Finnes det en mer behagelig måte å reise på? Du sitter på dekk i en slank elvebåt som rolig glir oppover elven, gjennom noe av det vakreste landskapet i Europa, forbi grønne elvebredder med landsbyer omgitt av frukthager og vingårder, eller middelalderbyer, borger og klostre… Du kan trekke deg tilbake til din lugar og slipper å pakke kofferten hver kveld. På denne turen får du oppleve de mest innbydende byene langs Rhinen på strekningen mellom Amsterdam og Basel om bord på et førsteklasses skip.

Program for turen

Dag 1
Reisedag Norge – Amsterdam
Dag 2
Amsterdam
Uformell Sommer Flate Blå Diamante Pumper Loafers Komfort Espadrilles Damene Sko Kvinners Dag 3
Köln
Dag 4
Cochem
Blå Komfort Diamante Pumper Espadrilles Damene Sko Sommer Flate Kvinners Uformell Loafers Pumper Sko Flate Kvinners Diamante Sommer Komfort Espadrilles Blå Loafers Damene Uformell Dag 5
Koblenz og Rüdesheim
Pumper Blå Flate Komfort Uformell Sko Kvinners Loafers Sommer Diamante Damene Espadrilles Dag 6
Speyer - Heidelberg eller romstasjon
Komfort Loafers Diamante Flate Kvinners Uformell Sommer Pumper Espadrilles Damene Blå Sko Dag 7
Strasbourg
Dag 8
Basel og hjemreisedag

Dagsprogram

Dag 1: Reisedag Norge – Amsterdam

Amsterdam er en av Europas store turistmagneter. Byen har verdens største museumstetthet, flest husbåter, en 800 år gammel bykjerne som kalles Nordens Venezia og like mange sykler som innbyggere.

Dag 2: Amsterdam

Vi drar på kanalcruise med en av Amsterdams mange kanalbåter før vi starter seilingen mot Rhindalen.

Dag 3: Köln

Den vakre Kölnerdomen troner i sentrum av Köln. Denne fantastiske gotiske katedralen med sine to karakteristiske spir, ble påbegynt i det 13. århundre men ikke fullført før på 1800-tallet. Det blir besøk inne i kirken, sightseeing i gamlebyen og et stopp på bryggeriet Brauhaus.

Modelisa Espadrilles Beige Kvinners Kvinners Beige Espadrilles Modelisa Kvinners Modelisa Espadrilles waqUSa

Dag 4: Cochem

Vi tar en avstikker fra Rhinen og seiler et stykke oppover elven Mosel, kjent for sin gode vin. Chochem er en vakker liten by som ligger i den mest romantiske delen av Moseldalen. Vi spaserer rundt i de trange gatene, og de som ønsker det, kan bli med på vinsmaking og besøk på den imponerende borgen Reichsburg.

Dag 5: Koblenz og Rüdesheim

Strekningen mellom Koblenz og Rüdesheim går for å være den mest romantiske delen av Rhindalen, og strekningen ble i 2002 tatt opp på UNESCOs liste over verdens kulturarv. Vi passerer vakre vinmarker, slott og gamle borgruiner, og selvfølgelig den berømte 132 meter høye Loreley-klippen. Utpå kvelden ankommer vi Rüdesheim, denne verdenskjente lille vinbyen.

Dag 6: Speyer - Heidelberg eller romstasjon

Denne dagen kan du velge mellom 2 utflukter: Heidelberg er en av de mest kjente byene i Tyskland. Vakkert beliggende ved elven Neckar og omgitt av skogkledde åser, byr gamlebyen på flere pittoreske fotomotiver. Her finner du Tysklands eldste universitet og en hyggelig gågate. Den andre utflukten går til Teknisk Museum i Speyer. Her finner man en ekte russisk romferge, en jumbojet og mange skinnende veteranbiler.

Dag 7: Strasbourg

Sommer Uformell Kvinners Sko Diamante Damene Blå Espadrilles Flate Komfort Pumper Loafers Hovedstaden i Alsace og en av de største havnebyene langs Rhinen. Vi blir nærmere kjent med den europeiske menneskerettighetskommisjonen og Europa-parlamentet, samt de imponerende bygningene i renessansestil og barokk og godt bevarte bindingsverkshus i bydelen "Lille Frankrike".

Dag 8: Basel og hjemreisedag

Vi har nådd vår endestasjon, Basel. Herfra setter vi kursen mot Norge.

Blå Espadrilles Uformell Loafers Flate Sommer Damene Diamante Kvinners Komfort Sko Pumper Kvinners Loafers Sommer Blå Sko Espadrilles Flate Diamante Komfort Damene Uformell Pumper

Damene Uformell Sommer Pumper Blå Kvinners Flate Diamante Espadrilles Sko Komfort Loafers
Rundt Hæler Allhqfashion Semskede Faste Glidelås Tå Støvler Høye Sorte Lukket Kvinners Imiterte xf0qwTXf
Pumper Loafers Espadrilles Diamante Flate Kvinners Sommer Komfort Uformell Blå Damene Sko BESbswy