46956 Dame Svart Svart Ballerinas Svart Lukket 00 Rieker d7gwd 46956 Dame Svart Svart Ballerinas Svart Lukket 00 Rieker d7gwd 46956 Dame Svart Svart Ballerinas Svart Lukket 00 Rieker d7gwd 46956 Dame Svart Svart Ballerinas Svart Lukket 00 Rieker d7gwd 46956 Dame Svart Svart Ballerinas Svart Lukket 00 Rieker d7gwd 46956 Dame Svart Svart Ballerinas Svart Lukket 00 Rieker d7gwd

En behagelig reise gjennom hjertet av Europa

  • 00 Svart Dame Lukket Svart 46956 Ballerinas Rieker Svart

Finnes det en mer behagelig måte å reise på? Du sitter på dekk i en slank elvebåt som rolig glir oppover elven, gjennom noe av det vakreste landskapet i Europa, forbi grønne elvebredder med landsbyer omgitt av frukthager og vingårder, eller middelalderbyer, borger og klostre… Du kan trekke deg tilbake til din lugar og slipper å pakke kofferten hver kveld. På denne turen får du oppleve de mest innbydende byene langs Rhinen på strekningen mellom Amsterdam og Basel om bord på et førsteklasses skip.

Program for turen

Dag 1
Reisedag Norge – Amsterdam
Dag 2
Amsterdam
00 46956 Dame Lukket Svart Rieker Ballerinas Svart Svart Dag 3
Köln
Dag 4
Cochem
Svart Ballerinas Svart Dame Lukket 46956 Svart Rieker 00 Svart 46956 Svart Ballerinas Svart Rieker Dame Lukket 00 Dag 5
Koblenz og Rüdesheim
00 Svart 46956 Svart Rieker Lukket Ballerinas Dame Svart Dag 6
Speyer - Heidelberg eller romstasjon
Svart Dame Svart 00 Ballerinas Lukket 46956 Svart Rieker Dag 7
Strasbourg
Dag 8
Basel og hjemreisedag

Dagsprogram

Dag 1: Reisedag Norge – Amsterdam

Amsterdam er en av Europas store turistmagneter. Byen har verdens største museumstetthet, flest husbåter, en 800 år gammel bykjerne som kalles Nordens Venezia og like mange sykler som innbyggere.

Dag 2: Amsterdam

Vi drar på kanalcruise med en av Amsterdams mange kanalbåter før vi starter seilingen mot Rhindalen.

Dag 3: Köln

Den vakre Kölnerdomen troner i sentrum av Köln. Denne fantastiske gotiske katedralen med sine to karakteristiske spir, ble påbegynt i det 13. århundre men ikke fullført før på 1800-tallet. Det blir besøk inne i kirken, sightseeing i gamlebyen og et stopp på bryggeriet Brauhaus.

Brune Mjus Kvinners biscotto 0302 6216 Bootees 882201 nW4x8qT

Dag 4: Cochem

Vi tar en avstikker fra Rhinen og seiler et stykke oppover elven Mosel, kjent for sin gode vin. Chochem er en vakker liten by som ligger i den mest romantiske delen av Moseldalen. Vi spaserer rundt i de trange gatene, og de som ønsker det, kan bli med på vinsmaking og besøk på den imponerende borgen Reichsburg.

Dag 5: Koblenz og Rüdesheim

Strekningen mellom Koblenz og Rüdesheim går for å være den mest romantiske delen av Rhindalen, og strekningen ble i 2002 tatt opp på UNESCOs liste over verdens kulturarv. Vi passerer vakre vinmarker, slott og gamle borgruiner, og selvfølgelig den berømte 132 meter høye Loreley-klippen. Utpå kvelden ankommer vi Rüdesheim, denne verdenskjente lille vinbyen.

Dag 6: Speyer - Heidelberg eller romstasjon

Denne dagen kan du velge mellom 2 utflukter: Heidelberg er en av de mest kjente byene i Tyskland. Vakkert beliggende ved elven Neckar og omgitt av skogkledde åser, byr gamlebyen på flere pittoreske fotomotiver. Her finner du Tysklands eldste universitet og en hyggelig gågate. Den andre utflukten går til Teknisk Museum i Speyer. Her finner man en ekte russisk romferge, en jumbojet og mange skinnende veteranbiler.

Dag 7: Strasbourg

Rieker 00 Ballerinas Svart Dame Svart Svart Lukket 46956 Hovedstaden i Alsace og en av de største havnebyene langs Rhinen. Vi blir nærmere kjent med den europeiske menneskerettighetskommisjonen og Europa-parlamentet, samt de imponerende bygningene i renessansestil og barokk og godt bevarte bindingsverkshus i bydelen "Lille Frankrike".

Dag 8: Basel og hjemreisedag

Vi har nådd vår endestasjon, Basel. Herfra setter vi kursen mot Norge.

Dame Ballerinas Svart Svart 00 Svart Rieker 46956 Lukket Ballerinas 00 Dame Svart Svart Svart 46956 Rieker Lukket

Dame Ballerinas Svart Svart Lukket 00 Svart Rieker 46956 BESbswy