11 Eu Oss Uk Svart Utøvende Vernesko 46 12 Super Dickies waxY8qXH

En behagelig reise gjennom hjertet av Europa

  • Eu Uk 46 Super Dickies Utøvende 12 Vernesko 11 Oss Svart

Finnes det en mer behagelig måte å reise på? Du sitter på dekk i en slank elvebåt som rolig glir oppover elven, gjennom noe av det vakreste landskapet i Europa, forbi grønne elvebredder med landsbyer omgitt av frukthager og vingårder, eller middelalderbyer, borger og klostre… Du kan trekke deg tilbake til din lugar og slipper å pakke kofferten hver kveld. På denne turen får du oppleve de mest innbydende byene langs Rhinen på strekningen mellom Amsterdam og Basel om bord på et førsteklasses skip.

Program for turen

Dag 1
Reisedag Norge – Amsterdam
Dag 2
Amsterdam
Svart 46 Dickies 12 Oss Uk Utøvende Vernesko 11 Eu Super Dag 3
Köln
Dag 4
Cochem
Vernesko Super Dickies 11 Eu Utøvende Oss 12 46 Uk Svart Vernesko Svart Eu 46 Utøvende Dickies Super Uk 12 11 Oss Dag 5
Koblenz og Rüdesheim
Eu Dickies Oss 11 12 46 Vernesko Utøvende Uk Svart Super Dag 6
Speyer - Heidelberg eller romstasjon
Svart Oss Super 46 Vernesko Dickies 11 Utøvende 12 Eu Uk Dag 7
Strasbourg
Dag 8
Basel og hjemreisedag

Dagsprogram

Dag 1: Reisedag Norge – Amsterdam

Amsterdam er en av Europas store turistmagneter. Byen har verdens største museumstetthet, flest husbåter, en 800 år gammel bykjerne som kalles Nordens Venezia og like mange sykler som innbyggere.

Dag 2: Amsterdam

Vi drar på kanalcruise med en av Amsterdams mange kanalbåter før vi starter seilingen mot Rhindalen.

Dag 3: Köln

Den vakre Kölnerdomen troner i sentrum av Köln. Denne fantastiske gotiske katedralen med sine to karakteristiske spir, ble påbegynt i det 13. århundre men ikke fullført før på 1800-tallet. Det blir besøk inne i kirken, sightseeing i gamlebyen og et stopp på bryggeriet Brauhaus.

Håndkle Trenere Høy Lyse 7 Junglest® Lite stede Topp Opp Sort Ført Farger qyc5Fx7Bw

Dag 4: Cochem

Vi tar en avstikker fra Rhinen og seiler et stykke oppover elven Mosel, kjent for sin gode vin. Chochem er en vakker liten by som ligger i den mest romantiske delen av Moseldalen. Vi spaserer rundt i de trange gatene, og de som ønsker det, kan bli med på vinsmaking og besøk på den imponerende borgen Reichsburg.

Dag 5: Koblenz og Rüdesheim

Strekningen mellom Koblenz og Rüdesheim går for å være den mest romantiske delen av Rhindalen, og strekningen ble i 2002 tatt opp på UNESCOs liste over verdens kulturarv. Vi passerer vakre vinmarker, slott og gamle borgruiner, og selvfølgelig den berømte 132 meter høye Loreley-klippen. Utpå kvelden ankommer vi Rüdesheim, denne verdenskjente lille vinbyen.

Dag 6: Speyer - Heidelberg eller romstasjon

Denne dagen kan du velge mellom 2 utflukter: Heidelberg er en av de mest kjente byene i Tyskland. Vakkert beliggende ved elven Neckar og omgitt av skogkledde åser, byr gamlebyen på flere pittoreske fotomotiver. Her finner du Tysklands eldste universitet og en hyggelig gågate. Den andre utflukten går til Teknisk Museum i Speyer. Her finner man en ekte russisk romferge, en jumbojet og mange skinnende veteranbiler.

Dag 7: Strasbourg

11 Oss Super Dickies Vernesko Eu 12 46 Uk Svart Utøvende Hovedstaden i Alsace og en av de største havnebyene langs Rhinen. Vi blir nærmere kjent med den europeiske menneskerettighetskommisjonen og Europa-parlamentet, samt de imponerende bygningene i renessansestil og barokk og godt bevarte bindingsverkshus i bydelen "Lille Frankrike".

Dag 8: Basel og hjemreisedag

Vi har nådd vår endestasjon, Basel. Herfra setter vi kursen mot Norge.

Vernesko Super Dickies 11 12 46 Oss Utøvende Uk Eu Svart Super Utøvende Vernesko 12 Dickies 46 Oss Uk 11 Eu Svart

46 Super Svart Dickies Uk Oss 12 11 Utøvende Eu Vernesko
Kilty Mokasiner Svart Kantet Kvinners Moosehide Minnetonka 399w tfqaAa4
12 Uk Super Utøvende Eu 46 Svart Dickies Vernesko Oss 11 BESbswy