Kvinners Gabor Leiligheter Kvinners Leiligheter Ballett Beige Ballett Gabor Gabor Beige Kvinners RCqwwH0

En behagelig reise gjennom hjertet av Europa

  • Ballett Gabor Kvinners Kvinners Ballett Leiligheter Kvinners Beige Gabor Gabor Beige Leiligheter

Finnes det en mer behagelig måte å reise på? Du sitter på dekk i en slank elvebåt som rolig glir oppover elven, gjennom noe av det vakreste landskapet i Europa, forbi grønne elvebredder med landsbyer omgitt av frukthager og vingårder, eller middelalderbyer, borger og klostre… Du kan trekke deg tilbake til din lugar og slipper å pakke kofferten hver kveld. På denne turen får du oppleve de mest innbydende byene langs Rhinen på strekningen mellom Amsterdam og Basel om bord på et førsteklasses skip.

Program for turen

Dag 1
Reisedag Norge – Amsterdam
Dag 2
Amsterdam
Kvinners Ballett Ballett Gabor Beige Leiligheter Kvinners Leiligheter Gabor Beige Gabor Kvinners Dag 3
Köln
Dag 4
Cochem
Leiligheter Ballett Kvinners Gabor Gabor Beige Leiligheter Gabor Beige Kvinners Kvinners Ballett Gabor Leiligheter Ballett Beige Leiligheter Beige Gabor Kvinners Gabor Kvinners Ballett Kvinners Dag 5
Koblenz og Rüdesheim
Kvinners Ballett Ballett Leiligheter Leiligheter Beige Gabor Beige Gabor Kvinners Gabor Kvinners Dag 6
Speyer - Heidelberg eller romstasjon
Leiligheter Beige Beige Gabor Kvinners Gabor Ballett Kvinners Gabor Kvinners Leiligheter Ballett Dag 7
Strasbourg
Dag 8
Basel og hjemreisedag

Dagsprogram

Dag 1: Reisedag Norge – Amsterdam

Amsterdam er en av Europas store turistmagneter. Byen har verdens største museumstetthet, flest husbåter, en 800 år gammel bykjerne som kalles Nordens Venezia og like mange sykler som innbyggere.

Dag 2: Amsterdam

Vi drar på kanalcruise med en av Amsterdams mange kanalbåter før vi starter seilingen mot Rhindalen.

Dag 3: Köln

Den vakre Kölnerdomen troner i sentrum av Köln. Denne fantastiske gotiske katedralen med sine to karakteristiske spir, ble påbegynt i det 13. århundre men ikke fullført før på 1800-tallet. Det blir besøk inne i kirken, sightseeing i gamlebyen og et stopp på bryggeriet Brauhaus.

06 Rosegold Brune Kvinner natur Loafers Ara Lancaster qBFY7HH4

Dag 4: Cochem

Vi tar en avstikker fra Rhinen og seiler et stykke oppover elven Mosel, kjent for sin gode vin. Chochem er en vakker liten by som ligger i den mest romantiske delen av Moseldalen. Vi spaserer rundt i de trange gatene, og de som ønsker det, kan bli med på vinsmaking og besøk på den imponerende borgen Reichsburg.

Dag 5: Koblenz og Rüdesheim

Strekningen mellom Koblenz og Rüdesheim går for å være den mest romantiske delen av Rhindalen, og strekningen ble i 2002 tatt opp på UNESCOs liste over verdens kulturarv. Vi passerer vakre vinmarker, slott og gamle borgruiner, og selvfølgelig den berømte 132 meter høye Loreley-klippen. Utpå kvelden ankommer vi Rüdesheim, denne verdenskjente lille vinbyen.

Dag 6: Speyer - Heidelberg eller romstasjon

Denne dagen kan du velge mellom 2 utflukter: Heidelberg er en av de mest kjente byene i Tyskland. Vakkert beliggende ved elven Neckar og omgitt av skogkledde åser, byr gamlebyen på flere pittoreske fotomotiver. Her finner du Tysklands eldste universitet og en hyggelig gågate. Den andre utflukten går til Teknisk Museum i Speyer. Her finner man en ekte russisk romferge, en jumbojet og mange skinnende veteranbiler.

Dag 7: Strasbourg

Kvinners Ballett Kvinners Leiligheter Gabor Beige Gabor Kvinners Gabor Ballett Beige Leiligheter Hovedstaden i Alsace og en av de største havnebyene langs Rhinen. Vi blir nærmere kjent med den europeiske menneskerettighetskommisjonen og Europa-parlamentet, samt de imponerende bygningene i renessansestil og barokk og godt bevarte bindingsverkshus i bydelen "Lille Frankrike".

Dag 8: Basel og hjemreisedag

Vi har nådd vår endestasjon, Basel. Herfra setter vi kursen mot Norge.

Beige Kvinners Gabor Gabor Ballett Kvinners Leiligheter Beige Gabor Ballett Kvinners Leiligheter Gabor Ballett Kvinners Gabor Gabor Leiligheter Leiligheter Kvinners Ballett Beige Kvinners Beige

Gabor Kvinners Leiligheter Ballett Kvinners Ballett Beige Beige Gabor Kvinners Leiligheter Gabor
Grå Nubuck Zero Year Støvler Kvinners qx0zwwA8
Gabor Leiligheter Gabor Gabor Kvinners Ballett Ballett Leiligheter Beige Kvinners Beige Kvinners BESbswy