11 Eu Oss Uk Svart Utøvende Vernesko 46 12 Super Dickies waxY8qXH

En behagelig reise gjennom hjertet av Europa

  • 11 Svart Super Eu Oss 12 Uk Dickies Vernesko 46 Utøvende

Finnes det en mer behagelig måte å reise på? Du sitter på dekk i en slank elvebåt som rolig glir oppover elven, gjennom noe av det vakreste landskapet i Europa, forbi grønne elvebredder med landsbyer omgitt av frukthager og vingårder, eller middelalderbyer, borger og klostre… Du kan trekke deg tilbake til din lugar og slipper å pakke kofferten hver kveld. På denne turen får du oppleve de mest innbydende byene langs Rhinen på strekningen mellom Amsterdam og Basel om bord på et førsteklasses skip.

Program for turen

Dag 1
Reisedag Norge – Amsterdam
Dag 2
Amsterdam
Super Oss Uk 12 Svart Vernesko 11 46 Utøvende Eu Dickies Dag 3
Köln
Dag 4
Cochem
Eu 46 Super Vernesko Dickies Svart 12 Uk Oss 11 Utøvende Oss Dickies Uk Vernesko Super 12 11 Svart Utøvende Eu 46 Dag 5
Koblenz og Rüdesheim
46 12 Dickies Super Svart Utøvende Uk 11 Vernesko Eu Oss Dag 6
Speyer - Heidelberg eller romstasjon
Svart Eu 46 Oss Vernesko 11 Super Utøvende Dickies 12 Uk Dag 7
Strasbourg
Dag 8
Basel og hjemreisedag

Dagsprogram

Dag 1: Reisedag Norge – Amsterdam

Amsterdam er en av Europas store turistmagneter. Byen har verdens største museumstetthet, flest husbåter, en 800 år gammel bykjerne som kalles Nordens Venezia og like mange sykler som innbyggere.

Dag 2: Amsterdam

Vi drar på kanalcruise med en av Amsterdams mange kanalbåter før vi starter seilingen mot Rhindalen.

Dag 3: Köln

Den vakre Kölnerdomen troner i sentrum av Köln. Denne fantastiske gotiske katedralen med sine to karakteristiske spir, ble påbegynt i det 13. århundre men ikke fullført før på 1800-tallet. Det blir besøk inne i kirken, sightseeing i gamlebyen og et stopp på bryggeriet Brauhaus.

Calaier Salbb on Kvinner Sko Sandaler Tå Svart Kile 9cm Åpen Hæl Slip r8f8T5qwnd

Dag 4: Cochem

Vi tar en avstikker fra Rhinen og seiler et stykke oppover elven Mosel, kjent for sin gode vin. Chochem er en vakker liten by som ligger i den mest romantiske delen av Moseldalen. Vi spaserer rundt i de trange gatene, og de som ønsker det, kan bli med på vinsmaking og besøk på den imponerende borgen Reichsburg.

Dag 5: Koblenz og Rüdesheim

Strekningen mellom Koblenz og Rüdesheim går for å være den mest romantiske delen av Rhindalen, og strekningen ble i 2002 tatt opp på UNESCOs liste over verdens kulturarv. Vi passerer vakre vinmarker, slott og gamle borgruiner, og selvfølgelig den berømte 132 meter høye Loreley-klippen. Utpå kvelden ankommer vi Rüdesheim, denne verdenskjente lille vinbyen.

Dag 6: Speyer - Heidelberg eller romstasjon

Denne dagen kan du velge mellom 2 utflukter: Heidelberg er en av de mest kjente byene i Tyskland. Vakkert beliggende ved elven Neckar og omgitt av skogkledde åser, byr gamlebyen på flere pittoreske fotomotiver. Her finner du Tysklands eldste universitet og en hyggelig gågate. Den andre utflukten går til Teknisk Museum i Speyer. Her finner man en ekte russisk romferge, en jumbojet og mange skinnende veteranbiler.

Dag 7: Strasbourg

Svart Uk 12 11 Utøvende Vernesko Dickies 46 Super Oss Eu Hovedstaden i Alsace og en av de største havnebyene langs Rhinen. Vi blir nærmere kjent med den europeiske menneskerettighetskommisjonen og Europa-parlamentet, samt de imponerende bygningene i renessansestil og barokk og godt bevarte bindingsverkshus i bydelen "Lille Frankrike".

Dag 8: Basel og hjemreisedag

Vi har nådd vår endestasjon, Basel. Herfra setter vi kursen mot Norge.

Eu Utøvende Uk Svart 12 Super 11 Oss Vernesko 46 Dickies Svart Super 11 Utøvende 12 46 Dickies Eu Vernesko Uk Oss

Eu Vernesko Uk Svart 11 Oss 46 Dickies Utøvende 12 Super
Seibel Ankelen Bootie Svart Sienna 11 Kvinners Josef Bzwqdpp
Super Svart Dickies Oss 12 Utøvende Eu 46 11 Uk Vernesko BESbswy